یخچال و فریزر

یخچال  فریزر های سای بای ساید

یخچال فریزر های ساید بای ساید جمع و جور تر از یخچال های دوقلو یا جفتی هستند، به همین علت از دیگر یخچال ها محبوب تر هستند .ظرفیت یخچال های ساید بای ساید کمتر از یخچال ههای دوقلو هست و برای خانواده های پر جمعیت مناسب نیست . معمولا خانواده های پر جمعیت از یخچال های جفتی استفاده میکنند.  بیشتر افراد برای داشتن دکوراسیون...

یخچال  فریزر های سای بای ساید

یخچال فریزر های ساید بای ساید جمع و جور تر از یخچال های دوقلو یا جفتی هستند، به همین علت از دیگر یخچال ها محبوب تر هستند .ظرفیت یخچال های ساید بای ساید کمتر از یخچال ههای دوقلو هست و برای خانواده های پر جمعیت مناسب نیست . معمولا خانواده های پر جمعیت از یخچال های جفتی استفاده میکنند.  بیشتر افراد برای داشتن دکوراسیون زیبا و شیک تر به سراغ ساید بای ساید میروند و علت آن داشتن فضای مناسب برای مواد غذایی، و کمتر اشغال کردن فضای آشپزخانه است. در یخچال فریزر ساید بای ساید معمولا یخچال آن بزرگ تر از فریزر آن است.

 

 

ویژگی مدل های  قدیمی:

مدل های قدیمی یخچال های ساید بای ساید مشکلاتی داشتند . برای مثال سیستم خنک کننده آن ها به موتور فشار زیادی وارد میکرد و حتی بازده مناسبی هم نداشتند . اما از 7 سال پیش مدل هایی با دو سیستم خنک کننده جداگانه با قابلیت تنظیم دما تولید شد که مصرف برق ان ها بیشتر از مدل های قبلی  بود ولی این موضوع  باعث افزایش طول عمر موتور یخچال شد.

 

 

انواع یخچال های ساید بای ساید:

1: ساید بای سایدی که فقط طرح ساید باید بای ساید هستند . یعنی هیچگونه تکنوولوژی خاصی مانند یخساز و آبریز را دارا نیستند.

2: مدل دیگر ساید بای ساید هایی هستند که علاوه بر تکنولوژی بروز ، جعبه هایی دارند که جزو ابشن های آن به حساب می آید.

3: مدل دیگر ساید بای ساید ، دور فرنچ یا در فرانسوی هستند . در این نوع ، یخچال با دو در بالا قرار دارد و فریزر آن به صورت کشوی بزرگ در پایین قرار دارد .

 

 

پیشنهاد:

بیشتر خرید مردم از ساید بای ساید نوع دوم است . سعی کنید ساید بای ساید هایی را بخرید که استاندارد جهانی داشته باشند . (دارای عرض 89 تا 91 سانتی متر باشند) . همچنین توجه کنید یخچال و فریزر از هم جدا باشند و با بازکردن در یخچاال ، دمای فریزر تغییر نکند .

بیشتر

یخچال و فریزر 

  • ساید بای ساید

    یخچال  فریزر های ساید بای ساید

    یخچال فریزر های ساید بای ساید جمع و جور تر از یخچال های دوقلو یا جفتی هستند، به همین علت از دیگر یخچال ها محبوب تر هستند .ظرفیت یخچال های ساید بای ساید کمتر از یخچال های دوقلو هست و برای خانواده های پر جمعیت مناسب نیست . معمولا خانواده های پر جمعیت از یخچال های جفتی استفاده میکنند.  بیشتر افراد برای داشتن دکوراسیون زیبا و شیک تر به سراغ ساید بای ساید میروند و علت آن داشتن فضای مناسب برای مواد غذایی، و کمتر اشغال کردن فضای آشپزخانه است . در یخچال فریزر ساید بای ساید معمولا یخچال آن بزرگ تر از فریزر آن است.

     

     

    مدل های  قدیمی

    مدل های قدیمی یخچال های ساید بای ساید مشکلاتی داشتند . برای مثال سیستم خنک کننده آن ها به موتور فشار زیادی وارد میکرد و حتی بازده مناسبی هم نداشتند . اما از 7 سال پیش مدل هایی با دو سیستم خنک کننده جداگانه با قابلیت تنظیم دما تولید شد که مصرف برق ان ها بیشتر از مدل های قبلی  بود ولی این موضوع  باعث افزایش طول عمر موتور یخچال شد.

     

     

    انواع یخچال های ساید بای ساید :

    1: ساید بای سایدی که فقط طرح ساید باید بای ساید هستند . یعنی هیچگونه تکنوولوژی خاصی مانند یخساز و آبریز را دارا نیستند.

    2: مدل دیگر ساید بای ساید هایی هستند که علاوه بر تکنولوژی بروز ، جعبه هایی دارند که جزو ابشن های آن به حساب می آید.

    3: مدل دیگر ساید بای ساید ، دور فرنچ یا در فرانسوی هستند . در این نوع ، یخچال با دو در بالا قرار دارد و فریزر آن به صورت کشوی بزرگ در پایین قرار دارد .

     

    پیشنهاد:

    بیشتر خرید مردم از ساید بای ساید نوع دوم است . سعی کنید ساید بای ساید هایی را بخرید که استاندارد جهانی داشته باشند . (دارای عرض 89 تا 91 سانتی متر باشند) .                                                                                            

     همچنین توجه کنید یخچال و فریزر از هم جدا باشند و با بازکردن در یخچاال ، دمای فریزر تغییر نکند .

     

     

    گرد آوری شده توسط گروه فنی ایست بازار

  • دوقلو

    یخچال فریزر های دوقلو

     

    یخچال فریزر های دوقلو از یک یخچال و یک فریزر جداگانه تشکیل شده است .

    ابعاد استاندارد جهانی یخچال فریزر های دوقلو ۱۲۰ سانتی متر است . برخی شرکت ها ابعاد ۱۴۰ و ۱۶۰ هم تولید میکنند ولی در ایران معمولا ۱۲۰ سانتی متر است .

    یکی از بهترین مدل های یخچال فریزر ، یخچال فریزر دوقلو است ؛ زیرا از نظر گنجایش ، بیشترین گنجایش را نسبت به مدل های «ساید بای ساید» و «بالا و پایین» را دارا است . به همین علت خانواده های پر جمعیت بیشتر به یخچال فریزر های دوقلو روی می آورند .

    به علت گنجایش بالای یخچال فریزر دوقلو نسبت به ساید بای ساید و یخچال فریزر بالا و پایین پیشنهاد می شود مکان بزرگی برای آن در نظر بگیرید .

     

     

     

     

    گرد آوری شده توسط گروه فنی ایست بازار

  • بالا و پایین

    یخچالفریزر بالا پایین (کمبی)

    یخچال فریزرهای بالا پایین برای خانه های کوچک بسیار مناسب است . این نوع یخچال ها قیمت پایینی دارند و نسبت سایر یخچال ها مانند ساید بای ساید ، حمل و نقل آن نیز راحت تر است .

     

     

    این نوع یخچال فریزرها به دو دسته تقسیم میشوند :

     

    یخچال فریزر بالا

    این مدل یخچال فریزر یکی از قدیمی ترین و متداول ترین مدل ها است . در این مدل ، قسمت فریزر در بالا قرار دارد و قسمت یخچال آن در بخش زیرین قرار گرفته است .

     

    یخچال فریزر پایین

    این مدل خیلی زود مورد استقبال قرار گرفت. این مدل یخچال فریزر بر عکس مدل بالا ، قسمت فریزر در پایین یخچال واقع شده است و قسمت یخچال آن در بالای قسمت فریزر قرار دارد. این قابلیت موجب شده دسترسی و محدوده دید بیشتری به درون یخچال داشته باشید .

     

     

    تفاوت های یخچال فریزر بالا و یخچال فریزر پایین:

    1: گنجایش فریزر در مدل پایین ، بیشتر از یخچال فریزر بالا است .

    2: بخش فریزر در مدل یخچال فریزر بالا، طبقه ای طبقه بندی شده ولی در یخچال فریزر پایین ، برای دسترسی بهتر به مواد ، به صورت کشویی طبقه بندی شده است .

     

     

     

     

    گرد آوری شده توسط گروه فنی ایست بازار

  • فریزر

    فریزر

     

    انواع فریزر       1: صندوقی                                  2: ایستاده

     

     

    انواع فریزر از نظر جنس درب

    درب شیشه ای : فریزرهای درب شیشه  ای معمولا در سوپر مارکت ها و مغازه ها استفاده میشود زیرا می توان محتویات و مواد غذایی ای که درون فریزر قرار دارند را دید .

    درب  از فولاد ضد زنگ : به دلیل مقاومت بیشتر این نوع فریزرها و طول عمر آن ها ، مشتریان و متقاضیان بیشتری دارد.

     

     

    ویژگی های فریزر صندوقی و ایستاده

    انواع مدل های فریزر ایستاده : تک درب دو درب و سه درب هستند که  با توجه به نیازمان ازآن ها استفاده میکنیم .

     

     

    انواع فریزر صندوقی

    در بازار انواع مختلفی از فریزر های صندوقی را می توانید مشاهده کنید مانند فریزر هایی که در سوپر مارکت ها جهت نگهداری بستنی استفاده می شوند .

    همچنین فریزر های صندوقی خانگی هم موجود هستند که بهتر است از آن ها کمی اطلاعات کافی داشته باشید تا بتوانید آن ها را بخرید زیرا نیاز به فضای بزرگی هستند .

     

     

    نکات مهم جهت خرید فریزر مناسب

    سعی کنید هنگام خرید انواع فریزر های صندوقی و ایستاده ، هم چنین هنگام خرید انواع یخچال ها  ، از برند هایی که  معتبر هستند و دارای گارانتی خدمات پس از فروش هستند استفاده کنید .

     

     

    نکاتی که هنگام خرید فریزر صندوقی باید به آن توجه کنید :

    1: مهمترین نکته هنگام خرید فریزر صندوقی ، فضای کافی و مناسب آن است .

    2: دومین نکته وزن مناسب فریزر صندوقی است . باید توجه کنیم که به هنگام جابجایی فریرز ، به مشکل بر نخوریم .

    3  : مورد بعدی این است که فریرز ما باید بدنه ضد 8 داشته باشد .

    4:  مورد چهارم این است که فریزر صندوقی ما باید دارای سیستم ترموتر باشد که این سیستم باعث می شود تنظیمات فریزرصندوقی به راحتی انجام شود  ودمای آن را بتوان به راحتی تغییر داد . 

     

     

    تفاوت های فریزر های  ایستاده و صندوقی

     

    از نظر ظاهر فریزر

    صندوقی : فریزر های صندوقی دارای دربی هستند که هنگام استفاده از محتویات آن ، باید آن را بلند کنیم . همچنین فریزر های صندوقی از عرض جا گیر هستند و نیاز به مکان های بزرگ و مناسب دارند .

    ایستاده : اما فریزر های ایستاده دارای دربی از جلو هستند که نیاز به فضایی با ارتفاع مناسب دارند . همچنین فضای کمتری نسبت به فریزر های صندوقی اشغال می کنند . معمولا فریزر های ایستاده در دو رنگ سفید و استیل موجود هستند .

     

    از نظر اندازه

    هر دو نوع فریزر در سایز ها 5 تا 25 فوت طراحی و تولید می شوند و تفاوتشان در مدل های صندوقی و ایستاده فقط در ظرفیت این دو هست . حجم این دو متناسب با غذا و محتویاتی که می خواهید در آن نگهداری کنید تغییر می کند .

     

    فضای اشغال شده

    فریزر های ایستاده فضای کمتری را نسبت به فریزر های صندوقی اشغال می کنند . به همین علت فریزر های صندوقی برای مکان های کوچک زیاد مناسب نیستند .

     

    سیستم یخ زدایی ، تعمیر و نگهداری

    اغلب سیستم یخ زدایی فریزر صندوقی دستی است و تنها بعضی اوقات این سیستم اتوماتیک است .

    اما سیستم یخ زدایی در فریزر های ایستاده اتوماتیک است که همین مورد نیز باعث می شود اجزای بیشتری درون این نوع فریزر نیاز به تعمیر داشته باشند .این قطعات در فریزر صندوقی کمتر است .

     

    صدای فریزر

    صندوقی : سر و صدا در فریزر های صندوقی نسبت به فریزر های ایستاده به مراتب کمتر است زیرا فریزر های صندوقی دارای سیستم یخ زدایی دستی و به نوعی سنی هستند .

    ایستاده : در فریزر های ایستاده ، هنگام روشن و خاموش کردن سیستم برفک سر و صدای بیشتری تولید می کند .

     

    * البته ممکن است در فریزر های صندوقی کمپرسور پر قدرت به کار رفته باشد که ایجاد صدای بیشتری کند .

     

     

    مقدار صرف انرژی

    در فریزر های صنعتی و صندوقی ، دیواره داخلی آن ها عایق هستند و همین مورد بعث می شود سرمای بیشتری را درون خو نگه دارند و انرژی کمتری در آن ها به هدر می رود . همچنین اگر این نوع فریزر ها دو سه روز خاموش باشند و برای جا به جایی برق آن ها قطع شده باشد ، همچنان مواد را منجمد نگه می دارد .

    اما فریزر های ایستاده دارای سیستم یخ زدای اتوماتیک هستند ، به همین علت حدود چهل درصد بیشتر از فریزر های صندوقی  برق مصرف می کنند .

     

     

     

     

     

    گرد آوری شده توسط گروه فنی ایست بازار

  • یخچال

    اجزای یخچال

     

    1) کمپرسور

    2) کندانسور

    3) اواپراتور و گاز و ترموستات

    4) موتورفن

    5) ترموفیوز

    6) ترمودیسک

    7) المنت : تایمر در یک بازه زمانی به المنت فرمان آب کردن برفک ها را میدهد .

     

    *هریک از این‌ها جزو لاینفک وسایل سرماساز هستند که در صورت نبود هریک این فرایند امکانپذیر نمی‌باشد.

     

     

    کمپرسور

    کمپرسور یخچال همان موتور یخچال است که از دو بخش الکتریکی و مکانیکی تشکیل شده است که هر دو قسمت درون محفظه‌ ای از فولاد قرار دارند .

     

    قسمت الکتریکی کمپرسو یخچال : در قسمت الکتریکی در اغلب یخچال‌ های خانگی  یک الکتروموتور از نوع آسنکرون وجود دارد که وظیفهٔ به حرکت درآوردن قسمت مکانیکی را به عهده دارد. البته این اواخر کمپرسور یخچال ها تغییراتی داشته اند . همچنین قسمت الکتریکی آن اینورتری شده است .

    قسمت مکانیکی کمپرسور یخچال : قسمت مکانیکی در کمپرسورهای یخچال از یک سیلندر تشکیل شده است که پیستون آن توسط هسته ی موتور الکتریکی به حرکت در می ‌آید . همچنین حرکت رفت و برگشتی پیستون باعث ایجاد حالت مکش و دمیدن می ‌شود ؛ البته در کمپرسورهای نوع خطی و نوع کمپرسور روتوری ( کمپرسور نوع اسکرال ) ، میل لنگ دیگر وجود ندارد.

    مقدار مشخصی از روغن داخل پوسته وجود دارد که مخصوص روانکاری و خنک‌کردن قسمت الکتریکی و مکانیکی است .

     

     

    اواپراتور

    کمپرسور گاز را درون کانال های اواپراتور به گردش در می آورد که آن باعث می شود اواپراتور خنک شود و همین مورد باعث خنک شدن کل یخچال می گردد .

     

     

    کندانسور

    وظیفه کندانسور خنک کردن گاز خارج شده از کمپرسور می باشد که نتیجه آن پایین آمدن دمای کمپرسور می شود زیرا وقتی کمپرسور شروع به کار کردن می کند ، گرم می شود .

     

     

    لوله مویی

    باعث رسیدن گاز فریون به نقطه جوش می شود . این لوله اصلی ترین وظیفه را در چرخه تبرید دارد .

    تبرید : فرایند جذب حرارت از یک سیال به سیال دیگر (هوا یا آب)

     

     

    گاز مبرد

    گاز آمونیاک (NH4) گازی بود که در یخچال های اولیه استفاده می شد . اما این گاز عوارض زیادی برای انسان داشت که همین باعث شد کم کم جای خود را به گاز فریون بدهد . در یخچال های کنونی معمولا از گاز فریون ۱۲ استفاده می شود که بی بو است که حتی اگر با رطوبت ترکیب شود ، باعث خوردگی فلزات نمی شود .

    * این گاز قابل اشتعال نیست و در صورت نشتی هم باعث آتش سوزی نمی شود.

     

     

    معایب گاز فریون :

    1) تخریب لایه اوزون

    2) حجم زیاد نسبت به آمونیاک (مقدار گاز بیشتری باید استفاده شود)

    3) ایجاد اثر گلخانه ای

    4) قیمت بالا

    5) راندمان پایین

    معایب گاز فریون باعث شد تا به گازی به نام R134 دست پیدا کنند که در بسیاری از یخچال ها مورد استفاده قرار می گیرد . در پیشرفت های بعدی ، گاز R600 روانه بازار شد که هم ارزان تر و هم راندمان بالایی داشت .

     

     

    فریزر یا جا یخی

    فریزر از کلمه انگلیسی Freeze  به معنی منجمد کننده گرفته شده است.

    تنها تفاوت فریزر با یخچال این است که ترموستات آن برای دمای پایین تری تنظیم می شود که فرایند منجمد سازی انجام بگیرد.

    در فریزر های پر قدرت از کولر و پنکه ها و باد بزن های مخصوص برای خنک کاری فریزر استفاده می شود .

     

     

    نکات استفاده از یخچال

    1) غذاهای داغ رادرونیخچال قرار ندهید زیرا یخچالگرمای محیط داخلی خود رامی گیرد  به بیرون انتقال می دهد که این مورد باعث افزایش فشار کار بر روی کمپرسور و افزایش کارکرد یخچال می شود .

    2) همچنین درب یخچال را در طولانی مدت باز نگذارید که دمای داخل یخچال با دمای آشپزخانه  یا خانه یکی نشود .

     

     

     

     

    گرد آوری شده توسط گروه فنی ایست بازار