ارشد لوازم خانگی 

  • لباشسوئئ

      

    ماشین لباس (رخت) شویی

     

    رایج‌ترین گونه‌های ماشین لباس‌شویی های خانگی :

    ماشین‌های لباس‌شویی سطلی که : فقط یک مخزن برای شستن ظرف ها  دارد .

     

    ماشین‌های لباس‌شویی دوقلو یا نیمه اتوماتیک دو مخزنه : یکی برای شستشو و یکی برای  آبگیری و  خشک کردن است.

     

    ماشین‌ لباس‌شویی تمام اتوماتیک : ممکن است درب مخزن ان ها در جلو یا بالای ماشین که پس از داخل کردن لباس و تعیین برنامه تمام مراحل شست و شو و خشک کردن و... را به طور خودکار انجام میشود.

     

     

    انواع گونه های ماشین لباسشویی از نظر شکل :

     

    ماشین لباسشویی های درب از بالا: ماشین رخت شویی (لباس شویی) درب از بالا قیمت کمتری نسبت به ماشین رخت شویی های درب از جلو دارند .

    * ماشین رخت شویی های درب از بالا دو دسته اند :

    معمولی : قابلیت خشک کردن لباس ندارند و  سر و صدای ککمتری هم دارند .

    دوقلو : دارای قابلیت خشک کردن است و  سر و صدای بیشتری هم دارد . در این نوع ، باید به فکر وجود فضای کافی برای کار باشید زیرا مسیر ورود و خروج البسه از بالای آنان است .

     

    ماشین های درب از جلو: نوع پیشرفته تری از ماشین رخت شویی ها هستند که  صدای کمتری تولید میکنند و از امکانات بسیار بیشتری برخوردار هستند . این نوع ماشین رخت شویی ها ، مصرف بهینه تری از آب  و برق نسبت به ماشین رخت شویی های درب بالا دارند و قیمت آنان نیز بیشتر است .

     

     

    فناوری چرخش دوگانه

    در برخی ماشین لباس شویی ها ، پروانه های جداگانه ای نصب کرده اند که باعث میشود جریان  تند آب در جهات گوناگون ایجاد شود. اینکار تاثیر شست و شو  را در ماشین لباس شویی دوبرابر میکند. در یین فناوری پروانه های درونی و بیرونی با سرعت های گوناگونن میچرخند و باعث  ایجاد جریان گرداب مانندی میشوند . این جریان گرداب مانند قوی ، باعث افزایش تمیزی لباس ها میشود .

     

    انواع موتور لباسشویی

    اگر به دنبال خرید ماشین لباس شویی به فروشگاه های لوازم خانگی رفته باشید ، احتمالا مشاهده کردید که فروشندگان لوازم خانگی ، ماشین لباس شویی های مختلف را با انواع موتور ها به شما معرفی میکنند . موتور ها دارای قدرت های متفاوتی نسبت به هم هستند که در هنگام خرید باید به آن توجه کرد زیرا این قدرت ، در روند شستشو تاثیر بسزایی دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد موتور های ماشین لباس شویی ، به ادامه مطلب مراجعه فرمایید .

     

    موتورهای تسمه ای یا معمولی

    از ابتدایی ترین و قدیمی ترین موتورهای ماشین لباسشویی،موتورهای تسمه ای یا معمولی هستند به این نوع از موتورها، موتورهای زغالی نیز گفته می شود . میزان سر و صدایی که موتور های تسمه ای ایجاد میکنند . در ماشین لباسشویی های قدیمی که از موتور های تسمه ای استفاده میشد ، لرزش زیادی وجود داشت و این لرزش موجب  شد طراحان ماشین لباس شویی به دنبال ساخت موتوری فاقد صدا و لرزش انداخت . به دلیل ساختار ساده ای که این موتور ها دارند ، از قیمت  کمی برخوردار هستند . البته این موتور ها ارزش خرید ندارند زیرا خیلی قدیمی هستند .

     

     

    موتور آسنکرون در ماشین لباسشویی

    این نوع از موتورها برای راه اندازی نیاز به خازن دارند و در این موتور ها از محافظ های حرارتی استفاده می شود . ماشین های لباسشویی که موتورهای آسنکرون در آن ها استفاده شده است ، دارای دو دور تند و کند هستند که در دور تند این نوع موتور ها ، امکان خشک کردن لباس ها وجود دارد .

     

    موتور یونیورسال در ماشین لباسشویی

    نوع دیگری از موتور های ماشین لباس شویی ،موتور یونیورسال می باشد که در آن از یک برد الکترونیکی استفاده شده است.برای اینکه این موتور ها را از راه دور کنترل کنند از یک تاکوژنراتور استفاده می شود . قیمت این موتور ها از نوع تسمه ای گران تر است و هنگامی که این موتور ها خراب شوند ، تعمیر آن نیز هزینه بالایی دارد .

     

    موتور های بدون تسمه یا دیجیتال

    موتور های بدون تسمه یا دیجیتال ، موتور هایی رایج در ماشین لباشویی ها هستند . بعد از تجربه تلخ  از سر و صدای زیادی که موتور های تسمه ای ایجاد میکردند همچنین اعتراضات زیاد مردم نسبت به این موضوع ، موتور های بدون تسمه یا موتور های دیجیتال تولید شد و در ماشین لباس شویی ها مورد استفاده قرار گرفت . این موتور ها صدا و لرزش زیادی به  هنگام کارکردن ایجاد نکردند و همین امر موجب شد ، مردم پس از سال های سخت و  طاقت فرسا و اعصاب خرد کن ، احساس آرامش کنند .

     

    در ساختار موتورهای دیجیتال یا بدون تسمه ، یک برد الکترونیکی به کار رفته که موتور با استفاده از آن روشن و راه اندازی می شود . این بردهای الکترونیکی ، بسته به انواع مختلفی از ماشین لباس شویی ها ، متفاوت هست  و باعث ویژگی های متفاوتی در ماشین لباس شویی می شود .

    ظرفیت و کارایی موتورهای بدون تسمه نسبت به موتور های تسمه ای خیلی بیشتر است و مصرف انرژی در آن ها بسیار کم شده است .با حذف تسمه از موتور ماشین های لباس شویی ،راندمان آن درر حد بسیاری بالا رفته  و احتمال خرابی در موتورهای بدون تسمه بسیار کمتر شده است .

     

    موتور دایرکت درایو

    جدید ترین موتور در ماشین لباسشویی های جدید، موتور دایرکتدرایو می باشد . در موتور های دایرکتدرایو جریان برق به طور مستقیم در آن ها جریان دارد . برای راه اندازی موتور های دایرکت درایو، یک برد الکترونیکی یا درایور به کار رفته است .

    به موتور های دایرکتدرایو موتور های گیربکسی نیز گفته می شود. این نوع از موتور ها از انواع  موتور های بدون تسمه یا دیجیتال هستند که بر خلاف نام ظاهریشان، در آن ها هیچگونه گیربکسی استفاده نشده است .امروزه تقریبا درهمه ی ماشین لباسشویی هایی که تولید می شود از موتور های دایرکت درایو استفاده می کنند زیرا اینگونه موتور ها هیچگونه صدا و لرزش خاصی ندارند و از قدرت بالایی نیز بهره مند هستند . ماشین لباس شویی هایی که این موتور در آن ها به کار رفته است، با استقبال زیادی مواجه است و رضایت بالای مشتریان و خریداران را به هممراه دارد .

     

     

    ویژگی های موتور دایرکت درایو در ماشین لباسشویی

    در کل می توانید موارد نامبرده شده را از یک موتور دایرکتدرایو انتظار داشته باشید:

    1: عملکرد آرامتر و لرزش کمتری نسبت سایر موتور ها دارد .

    2: کماندگاری بیشتر قطعات بر روی موتور دایرکت درایو

    3: قطعات سازنده روی موتور دارای ضمانت هستند .4کمخزن لباسشویی آن مخزن بزرگتری دارد .

    4:حذف تسمه و سیستم انتقال قدرتدر این متوتور ها حذف شده اند زیرا رایج ترین نقاط خرابی در این موتور ها هستند .

    5: عملکرد بهتر تعادل نسبت به سایر موتور ها ( البته باید از بار های بیش از حد و نامتعادل جلوگیری کنید )

    6: باعث می شود لباس های شما زمان کمتری را در خشک کن یا سرعت چرخش نهایی بگذرانند .

    از معایبی که بسیاری از افراد برای این نوع از موتور ماشین لباسشویی ذکر می کنند این است که در صورت بروز تعمیرات نیاز به هزینه بالاتری نسبت به موتورهای تسمه ای دارند. اما نکته ای که در استفاده از موتورهای دایرکت درایو وجود دارد این است که نیاز به تعمیرات در آنها به ندرت اتفاق می افتد و به همین دلیل نسبت به موتورهای معمولی صرفه اقتصادی دارند.  

    گرد آوری شده توسط گروه فنی ایست بازار

  • ماشین ظرفشوئئ

    ماشین ظرف شویی

    امروزه یکی از پرکاربرد ترین وسایل در خانه ها و ههمچنین رستوران ها ماشیین ظرف شویی .ماشین ظرف شویی یک دستگاه مکانیکی برقی است  که این امکان را به شما می دهد تا در زمان کوتاهی حجم بالایی از ظروف را بشویید . اولین بار ماشین ظرف شویی توسط زنی ثروتمند به نام جوزفین کاکرن ددر سال 1886 اختراع شد و چند سال بعد در نمایشگاه جهانیِ شیکاگو به نمایش گذاشته شد .

     

    عملکرد ماشین ظرفشویی

    بعد از روشن کردن ماشین ظرف شویی باید  تنظیمات لازم را روی آن انجام دهیم . بعد از قرار دادن ظروف دکمه شروع را میزنیم . هنگام شروع فرایند شستشو ، آب از مخازن نمک عبور کرده و وارد حوضچه می شود ( البته اگر از پودر ماشین ظرفشویی استفاده کنید ، دستگاه آب را  با پودر ماشین ظرفشویی مخلوط می کند)، بعد از آن پمپ دستگاه این آب را در دستگاه به گردش در می آورد و سپس با استفاده از بازوهای آب پاش ، آب با فشار بر روی ظروف پاشیده می شود تا ظروف کاملا تمیز شوند . بعد از فرایند شستشوی ظروف ، آب کثیف تخلیه می شود و در صورتی که گزینه خشک کن را از قبل فعال کرده بودید ، دستگاه با گرم کردن محیط و چرخش هوای گرم به وسیله ی فن ، ظروف را خشک می کند و  شستشوی ظروف به پایان می رسد .

     

    انواع شوینده های ماشین ظرف شویی

    1) قرص ماشین ظرف  شویی : شستشو و تمیز کردن ظروف بدون نیاز به مواد شوینده دیگر

    2) نمک مخصوص : برای کاهش سختی آب

    3) مایع جلا دهنده : برای ایجاد حالت براقی روی ظروف

    4) بوگیر ماشین ظرف شویی : زیرا ممکن است ماشین ظرف شویی بو بگیرد

    5) خشک  گیر : برای جلوگیری از خط افتادن روی ظروف

    6) پودر ماشین ظرف شویی : جایگزین مناسب برای  قرص ماشین ظرف شویی

    7) جرم گیر ماشین ظرف شویی : برای جلوگیریی از رسوب آهک و مواد  معدنی آب در ماشین ظرف شویی

     

    بخش های مختلف دستگاه 

     مخزن : از جنس استیل (فولاد ضد سنگ) یا از جنس پلاستیک

    قفسه : برای ظرف های گوناگون ، اندازه هایی متفاوتی دارد .

    فیلتر غذا: برای خارج شدن بازمانده غذاها ، در ابتدا اسیاب می شود و سپس با آب خارج می شود .

    آبگرم کن : زیرا آب گرم برای شستششوی ظروف  بهتر است .

    سوراخ های آب فشان : سوراخ هایی که آب با فشار بیشتری از آن ها خارج می شود و کار شسستشو را بهتر می کند .

    خشک کن : برای خشک کردن ظروف استفاده می شود ولی برق زیادی مصرف می کند .

    بخش الکترونیکی : برای شستشوی هوشمند و برنامه دادن به ماشین ظرفشویی مورد استفاده قرار می گیرد .

    * به غیر از موارد گفته شده در بالا ، این دستگاه تایمر(زمان سنج)، زمان سنج یا تایمر دارد که می توانید زمان شستشو را کنترل کنید . همچنین دماسنجی دارد که دمای آب را کنترل می کند تا آب بیش از حد داغ نشود و به ظروف آسیب نرساند . به غیر از این موارد سنسوری دارد که می تواند کثیفی ظروف را بسنجد و در صورت لزوم دوباره ظرف ها را بشوید.

     

     

    ماشین ظرف شویی ها بر اساس نوع و مدل که دارند ، دری اندازه و ابعاد و گنجایش متفاوت هستند. 

    به طور کلی ماشین ‌های ظرف شویی به 3 دسته تقسیم می‌ شوند :

    1) ایستاده

    2) رومیزی

    3) توکار

    گرد آوری شده توسط گروه فنی ایست بازار

  • سرمایشی و گرمایشی
  • آبسردکن

    تقسیم بندی آبسردکن ها بر اساس کاربرد

     

    آب سرد کن های فانتزی

    آبب سرد کنن های فانتزی بیشتر در مکاان  ههای کوچک مورد استفاده قرار می گیرد و نباید از آن ها انتظار داشت آب مصرفی اماکن عمومی را تولید کنند . میزان تولید آب سرد و خنک در این آبسردکن ها برای مصارف خانگی و اداری کفایت می کند.

    معمولا جنس بدنه این آبسردکن ها از نوعی پلیمر به  نام ای بی اس (شبیه به پلاستیک) می باشد. ظرفیت مخزن و قدرت کمپرسور و کندانسور آن ها کمتر از سایر آبسردکن ها است به همین علت میزان آب کمتری تولید می کنند .

     

    آب سرد کن ها صنعتی یا استیل

    آب سرد کن های صنعتی معمولا با تعداد  شیر  زیاد تولید می شوند . این نوع از آب سرد کن ها در اماکن پر جمعیت مانند مساجد ، پیاده روها ، کارخانه ها ، خیابان ها و مدارس مورد استفاده قرار می گیرد . قطعات این آب سرد کن ها قدرت بیشتری را نسبت به  اب سرد کن های صنععنی دارا هستند . معمولا بدنه اینن  نووع آب سرد کن ها را از استیل نگیر می سازند .

     

    آب سرد کن های آنی

    این نوع آبسردکن ها قادر هستند که آب را به صورت لحظه ای خنک کنند. به همین دلیل یکی از معایب اصلی این آبسردکن ها این است که در صورت قطعی آب قادر به تولید آب سرد و خنک نیستند.

    این نوع آب سرد کن ها قابلیت تولید آب سرد را به  صورت لحظه ای دارند . البته اگر آب قطع شود دیگر قادر به تولید اب سرد و خنک نیستند .

     

    اتصال مستقیم

    این نوع  آب سرد کن ها آب خروجی مورد نیاز را از آب لوله کشی تعمین می کنند . یکی از مزایای آب سرد کن ها اتصال مستقیم این است که نیاز به تعویض و یا خریداری بطری یا منبع آب ندارند . اما زمانی که آب شهری قطع شود دیگر نمی توان  از آن استفاده کرد .

     

    منبع دار

    این نوع آب سرد کن ها برای تعمین اب موررد نیاز از منبع  یا بطری استفاده می کنند . بعد از خالی  شدن آب یا بایدد منبع را پر کنیم یا بطری آب معنی دیگری بخریم . یکی از مزایای این نوع اب سرد کن قابلیت جابجایی و حمل آسان آن است . همچنین اگر آب شهری آلدده باشد می توان آب معدنی را داخل آن ریخت و یا ازز منبع تصویه دار استفاده کرد  .شاید تنها مشکل آن خرید منبع یا بطری برای آن است .

     

     

    طرز کار آب سرد کن ها

    آب توسط یک سیستم خنک کننده سرد می شود . همچنین یک مایع مبرد در اطراف لوله های مخزن وجود دارد که با فشار ایجاد شده توسط کمپرسور ، به حالت گاز در می آید و در نتیجه این گاز باعث می شود آب مصرفی موجود در لوله سرد تر بشود . این آب با استففاده از لوله هل به مخزن منتقل  می شود .

     

     

    ویژگی های آب سرد کن مناسب

    بهداشتی بودن آب سرد تولید شده : یکی از مهم ترین موارد در انتخاب آب سرد کن بهداشتی و استاندارد این است که عملکرد آبسرد کن و فیلتر ها بر میزان تصویه و پاکسازی آب تاثیر میگذارد .

    کیفییت : با بررسی مواد به کار رفته در بدنه، کمپرسورها و کندانسور می توانید از کیفیت ابسرد کن مطلع شوید .

    قابلیت ها :  به آب شهری وصل  شدن ، قابلیت تولید دو نوع آب سرد و گرم و داشتن دستگاه تصویه

    * همچنین ویژگی هایی مانند کم بودن مصرف برق  و داشتن خدمات پس از فروش نیز یکی از  مهم ترین موارد در خرید آب سرد کن است .

  • یخچال و فریزر

    یخچال  فریزر های سای بای ساید

    یخچال فریزر های ساید بای ساید جمع و جور تر از یخچال های دوقلو یا جفتی هستند، به همین علت از دیگر یخچال ها محبوب تر هستند .ظرفیت یخچال های ساید بای ساید کمتر از یخچال ههای دوقلو هست و برای خانواده های پر جمعیت مناسب نیست . معمولا خانواده های پر جمعیت از یخچال های جفتی استفاده میکنند.  بیشتر افراد برای داشتن دکوراسیون زیبا و شیک تر به سراغ ساید بای ساید میروند و علت آن داشتن فضای مناسب برای مواد غذایی، و کمتر اشغال کردن فضای آشپزخانه است. در یخچال فریزر ساید بای ساید معمولا یخچال آن بزرگ تر از فریزر آن است.

     

     

    ویژگی مدل های  قدیمی:

    مدل های قدیمی یخچال های ساید بای ساید مشکلاتی داشتند . برای مثال سیستم خنک کننده آن ها به موتور فشار زیادی وارد میکرد و حتی بازده مناسبی هم نداشتند . اما از 7 سال پیش مدل هایی با دو سیستم خنک کننده جداگانه با قابلیت تنظیم دما تولید شد که مصرف برق ان ها بیشتر از مدل های قبلی  بود ولی این موضوع  باعث افزایش طول عمر موتور یخچال شد.

     

     

    انواع یخچال های ساید بای ساید:

    1: ساید بای سایدی که فقط طرح ساید باید بای ساید هستند . یعنی هیچگونه تکنوولوژی خاصی مانند یخساز و آبریز را دارا نیستند.

    2: مدل دیگر ساید بای ساید هایی هستند که علاوه بر تکنولوژی بروز ، جعبه هایی دارند که جزو ابشن های آن به حساب می آید.

    3: مدل دیگر ساید بای ساید ، دور فرنچ یا در فرانسوی هستند . در این نوع ، یخچال با دو در بالا قرار دارد و فریزر آن به صورت کشوی بزرگ در پایین قرار دارد .

     

     

    پیشنهاد:

    بیشتر خرید مردم از ساید بای ساید نوع دوم است . سعی کنید ساید بای ساید هایی را بخرید که استاندارد جهانی داشته باشند . (دارای عرض 89 تا 91 سانتی متر باشند) . همچنین توجه کنید یخچال و فریزر از هم جدا باشند و با بازکردن در یخچاال ، دمای فریزر تغییر نکند .

  • اجاق گاز

    اجاق گاز یا دیگدان گاز وسیله ای برای آشپزی است که از گاز اشتعالی مانند گاز طبیعی به عنوان سوخت استفاده میشود.اجاق گاز قدمت زیادی ندارد، ولی امروزه یکی از واجبات برای منزل به حساب می آید.اجاق گاز ها یکی از رئوس اصلی مثلث کار در آشپزخانه را تشکیل میدهد.

    اجاق گاز یکی از اصلی ترین احتیاج های بشر بوده و است که برای زندگی لازم است .

    در دوره های مختلف اجاق گاز به شکل های متفاوتی بوده و همچنان درحال تغییر است .

    زاخائوس وینزلز اولین سازنده اجاق گاز که درسال 1802 ایده برای ساختن اجاق گاز ارائه داد.

    به طور معمول،اجاق گاز های امروزه از بدنه،عایق،چند راهه ها،شیرها،نازل ها،محفظه یا لوله های رابط،مشعل ها،شمعک (پبلوت)،ترموکوپل،فندک،ترموستات،درجه تنظیم حرارت،ساعت زنگ دار و جوجه گردان تشکیل میشود.

    اجاق گاز به سه دسته اجاق گاز رومیزی، اجاق گاز توکار یا صفحه ای و اجاق گاز مبله تقسیم میشوند.در احاق گاز صفحه ای، گاز و فر از هم جدا بوده و هر کدام باید جداگانه خریداری شوند.تاجاق گاز رومیزی ارزانترین اجاق گاز است که بیشتر برای شرکت ها مناسب می باشد.

    اجاق گاز ایستاده یا مبله :

    اجاق گاز های ایستاده بهترین اجاق گاز های فردار در چند سال اخیر هستند اما با گذشت زمان و پیشرفت و تولید انواع اجاق گاز ولی باز هم این نوع احاق گاز محبوبیت خود را از دست نداده است و این مدل دارای فر هستند و در چهار تا پنچ شعله تولید میشود.

    اجاق گاز استیل:

    اجاق گاز های استیل به دلیل زیبایی و مقاومتشان از باقی احاق گازها طرفداران بیشتری دارند و مواد غذایی ریخته شده روی آنها راحت تمیز میشود.این نوعاجاق گازها خود به دو دسته ساده و آجدار تقسیم میشود و مدل ساده محوب تر است. مدل های ساده، امکان خش برداشتن شان وجود دارد و براق و صیقلی هستند اما مدل های آجدار ضد خش هستند اما سطح خشن تری دارند و پاک کردن روغن را سخت میکند و با گذشت زمان کدر میشوند. 

     

    اجاق گاز تو کار:

    یکی دیگر از انواع اجاق گاز

    اجاق گاز توکار است این اجاق گازامروزه با توجه به کابینت و لوازم اشپزخانه و همچنین به زیبایی بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.

    این اجاق به سه مدل در بازار وجود دارد

    اجاق گاز توکار گازی

    اجاق گاز توکار برقی

    اجاق گاز توکار برقی-گازی

    اجاق گازهایی با صفحه سرامیکی :

    این نوع اجاق گازها در برابر حرارت مقاوم تر هستند و اگر روی صفحه داغ آنها آب سرد بریزید ترک بر نمیدارند و به آسانی تمیز میشوند.این اجاق گازها در برابر چربی و گردوغبار و سایش مقاوم هستند.برخی از مدل های سرامیکی با شیشه ترکیب میشوند. 

    اجاق گاز های صفحه ای یا تو کار  :

     

    اجاق صفحه ای در واقع همان اجاق گاز رومیزی است با توجه به کار خانه ای که این نوع اجاق هارا می سازند شکل ها و تعداد شعله های متفاوتی دارند .

    این اجاق گازها را هم می توان به راحتی در هرجای اشپزخانه نصب کنید .

    اجاق گاز صفحه ای جنس های مختلفی مثل

    استیل – شیشه ای – ترکیب شیشه و استیل – ترکیب شیشه و سرامیک دارد . شیشه اجاق گاز صفحه ای معمولا ضد خش ساخته میشود .

    این نوع اجاق گازها بسیار زیبا هستند و صفحه شیشه ای نشکن دارند که در برابر حرارت بالا مقاوم است.بعد از هر بار پخت پز باید شیشه این اجاق گاز را تمیز کنید و تمیز کردن این اجاق گاز راحت است و با ریخن آب سرد نیز ترک بر نمیدارد.

    برای خرید احاق گاز های صفحه ای دقت داشته باشید که

    ویژگی این نوع اجاق گاز ها کم مصرف بودن آنها است و این نوع گاز ها فر ندارند و شما باید فر جدا گانه ای را تهیه کنید.

    انتخاب تعداد شعله مورد نیاز بر اساس تعداد افراد خانواده است برای خانواده های پرجمعیت گاز های 5 و 6 شعله و برای خانواده های کم جمعیت ها 3 و 4 شعله است.( یک نکته افراد فامیل را هم در نظر بگیرید تا در مهمانی ها دچار مشکل نشوید)

    توجه

    اجاق گازی که تهیه میکنید دقت کنید که حتما ترموکوپل داشته باشد که اگر شعله به هر دلیل خاموش شد از ورود گاز به هوای منزل جلوگیری کند.

    چندین نکته

    اگر اجاق گاز شما گارانتی دارد به هیچ عنوان خودتان اقدام به نصب نکنید و اگر کارتون آن آکبند درب کارتون هم باز نکنید چون اگر خودتون نصب کنبد دیگر توسط شرکتی که خریدید ضمانت نمیشود و شما باید با نصب و راه انداز مورد تایید شرکت تولید کننده گاز تماس بگیرید تا اجاق گاز را نصب کند و برگه گارانتی را کامل کند.

    سعی کنید اجاق گاز برقی نخرید چون مصرف برق بالایی دارد ولی با اینکه کارایی خوبی دارد و شیک و زیبا است.

    در زمان خرید به فاصله بین شعله ها دقت کنید تا شما بتوانید راحت چند قابلمه روی گاز قرار دهید.

    گردآوری شده توسط گروه فنی ایست بازار

  • ابگرمکن

    انواع آبگرم کن بر اساس نوع سوخت

    آب گرم کن ها  به انواع مختلفی تقسیم می شوند . بر اساس نوع  سوخت مصرفی آب  گرم کن ها به 5 نوع  تققسیم می شوند :

    1) آب گرم کن های زغالی

    2) آب گرم کن های نفتی

    3) آبگرم کن های خورشیدی

    4) آب گرم  کن های گازی

    5) آب گرم کن های برقی

     

     

    انواع آبگرم کن براساس منبع انرژی

    آبگرم کن ها بر اساس انرژی به دو نوع مستقیم و غیر مستقیم تقسیم می شوند :

    1) مسقیم : قرار گرفتن منبع انرژی در خود دستگاه . مانند : آب گرم کن های آبگرمکن‌ های گازی ، نفتی ، الکترونیکی و زغالی

    2) غیر مستقیم : قرار گرفتن منبع انرژی در خارج دستگاه . مانند : آبگرم کن های دوجداره و آبگرم کن های خورشیدی

    انواع آبگرم کن بر اساس مدل

     

    آبگرم کن مخزن دار

    این نوع آبگرم کن همان طور که از نامش پیداست دارای مخزنی است که می تواند آب گرم را  برای استفاده های بعدی نگه دارد . این مخزن دارای عایق بوده که برای گرم نگه داشتن آب بسیار کمک می کند . آبگرم کن مخزن دار دارای سنسوری برای اندازه گیری آب است و گنجایشی در حدود سی الی هشتاد گالن آب دارد . اگر در آبگرم کن مخزن دار دمای آب به کمتر از حد خود برسد ، با کمک سنسور دمای آب را بالا می برد ، در نتیجه آب درون مخزن همیشه گرم نگه داشته می شود و شما هر زمان نیاز به آب داغ داشتید می توانید از آن آب گرم ذخیره استفاده کنید . چند نکته وجو دارد که باید به آن توجه کنید . آبگرم کن های مخزن دار را نمی توانید در محیط های بیرون استفاده کنید زیرا مناسب محیط بیرون نیستند و باید داخل خانه نصب شوند .همچنین این آبگرم کن ها محدود به یک انرژی خاص نیستند نیستند و مدل های برقی و گازی آن نیز تولید می شود .

     

    آبگرمکن دیواری

    در آبگرم کن های دیواری (بدون مخزن) بلافاصله بعد از باز کردن شیر آب در همان لحظه داغ می شود ، به همین دلیل مصرف انرژی پایینی دارند . این نوع آبگرم کن ها با سرعت پایینی آب را داغ می کنند .

    گرد آوری شده توسط گروه فنی ایست بازار

جستجوی پیشرفته