لباشسوئئ

  

ماشین لباس (رخت) شویی

 

رایج‌ترین گونه‌های ماشین لباس‌شویی های خانگی :

ماشین‌های لباس‌شویی سطلی که : فقط یک مخزن برای شستن ظرف ها  دارد .

 

ماشین‌های لباس‌شویی دوقلو یا نیمه اتوماتیک دو مخزنه : یکی برای شستشو و یکی برای  آبگیری و  خشک کردن است.

 

ماشین‌ لباس‌شویی تمام اتوماتیک : ممکن است درب مخزن ان ها در جلو یا بالای ماشین که پس از داخل کردن...

  

ماشین لباس (رخت) شویی

 

رایج‌ترین گونه‌های ماشین لباس‌شویی های خانگی :

ماشین‌های لباس‌شویی سطلی که : فقط یک مخزن برای شستن ظرف ها  دارد .

 

ماشین‌های لباس‌شویی دوقلو یا نیمه اتوماتیک دو مخزنه : یکی برای شستشو و یکی برای  آبگیری و  خشک کردن است.

 

ماشین‌ لباس‌شویی تمام اتوماتیک : ممکن است درب مخزن ان ها در جلو یا بالای ماشین که پس از داخل کردن لباس و تعیین برنامه تمام مراحل شست و شو و خشک کردن و... را به طور خودکار انجام میشود.

 

 

انواع گونه های ماشین لباسشویی از نظر شکل :

 

ماشین لباسشویی های درب از بالا: ماشین رخت شویی (لباس شویی) درب از بالا قیمت کمتری نسبت به ماشین رخت شویی های درب از جلو دارند .

* ماشین رخت شویی های درب از بالا دو دسته اند :

معمولی : قابلیت خشک کردن لباس ندارند و  سر و صدای ککمتری هم دارند .

دوقلو : دارای قابلیت خشک کردن است و  سر و صدای بیشتری هم دارد . در این نوع ، باید به فکر وجود فضای کافی برای کار باشید زیرا مسیر ورود و خروج البسه از بالای آنان است .

 

ماشین های درب از جلو: نوع پیشرفته تری از ماشین رخت شویی ها هستند که  صدای کمتری تولید میکنند و از امکانات بسیار بیشتری برخوردار هستند . این نوع ماشین رخت شویی ها ، مصرف بهینه تری از آب  و برق نسبت به ماشین رخت شویی های درب بالا دارند و قیمت آنان نیز بیشتر است .

 

 

فناوری چرخش دوگانه

در برخی ماشین لباس شویی ها ، پروانه های جداگانه ای نصب کرده اند که باعث میشود جریان  تند آب در جهات گوناگون ایجاد شود. اینکار تاثیر شست و شو  را در ماشین لباس شویی دوبرابر میکند. در یین فناوری پروانه های درونی و بیرونی با سرعت های گوناگونن میچرخند و باعث  ایجاد جریان گرداب مانندی میشوند . این جریان گرداب مانند قوی ، باعث افزایش تمیزی لباس ها میشود .

 

انواع موتور لباسشویی

اگر به دنبال خرید ماشین لباس شویی به فروشگاه های لوازم خانگی رفته باشید ، احتمالا مشاهده کردید که فروشندگان لوازم خانگی ، ماشین لباس شویی های مختلف را با انواع موتور ها به شما معرفی میکنند . موتور ها دارای قدرت های متفاوتی نسبت به هم هستند که در هنگام خرید باید به آن توجه کرد زیرا این قدرت ، در روند شستشو تاثیر بسزایی دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد موتور های ماشین لباس شویی ، به ادامه مطلب مراجعه فرمایید .

 

موتورهای تسمه ای یا معمولی

از ابتدایی ترین و قدیمی ترین موتورهای ماشین لباسشویی،موتورهای تسمه ای یا معمولی هستند به این نوع از موتورها، موتورهای زغالی نیز گفته می شود . میزان سر و صدایی که موتور های تسمه ای ایجاد میکنند . در ماشین لباسشویی های قدیمی که از موتور های تسمه ای استفاده میشد ، لرزش زیادی وجود داشت و این لرزش موجب  شد طراحان ماشین لباس شویی به دنبال ساخت موتوری فاقد صدا و لرزش انداخت . به دلیل ساختار ساده ای که این موتور ها دارند ، از قیمت  کمی برخوردار هستند . البته این موتور ها ارزش خرید ندارند زیرا خیلی قدیمی هستند .

 

 

موتور آسنکرون در ماشین لباسشویی

این نوع از موتورها برای راه اندازی نیاز به خازن دارند و در این موتور ها از محافظ های حرارتی استفاده می شود . ماشین های لباسشویی که موتورهای آسنکرون در آن ها استفاده شده است ، دارای دو دور تند و کند هستند که در دور تند این نوع موتور ها ، امکان خشک کردن لباس ها وجود دارد .

 

موتور یونیورسال در ماشین لباسشویی

نوع دیگری از موتور های ماشین لباس شویی ،موتور یونیورسال می باشد که در آن از یک برد الکترونیکی استفاده شده است.برای اینکه این موتور ها را از راه دور کنترل کنند از یک تاکوژنراتور استفاده می شود . قیمت این موتور ها از نوع تسمه ای گران تر است و هنگامی که این موتور ها خراب شوند ، تعمیر آن نیز هزینه بالایی دارد .

 

موتور های بدون تسمه یا دیجیتال

موتور های بدون تسمه یا دیجیتال ، موتور هایی رایج در ماشین لباشویی ها هستند . بعد از تجربه تلخ  از سر و صدای زیادی که موتور های تسمه ای ایجاد میکردند همچنین اعتراضات زیاد مردم نسبت به این موضوع ، موتور های بدون تسمه یا موتور های دیجیتال تولید شد و در ماشین لباس شویی ها مورد استفاده قرار گرفت . این موتور ها صدا و لرزش زیادی به  هنگام کارکردن ایجاد نکردند و همین امر موجب شد ، مردم پس از سال های سخت و  طاقت فرسا و اعصاب خرد کن ، احساس آرامش کنند .

 

در ساختار موتورهای دیجیتال یا بدون تسمه ، یک برد الکترونیکی به کار رفته که موتور با استفاده از آن روشن و راه اندازی می شود . این بردهای الکترونیکی ، بسته به انواع مختلفی از ماشین لباس شویی ها ، متفاوت هست  و باعث ویژگی های متفاوتی در ماشین لباس شویی می شود .

ظرفیت و کارایی موتورهای بدون تسمه نسبت به موتور های تسمه ای خیلی بیشتر است و مصرف انرژی در آن ها بسیار کم شده است .با حذف تسمه از موتور ماشین های لباس شویی ،راندمان آن درر حد بسیاری بالا رفته  و احتمال خرابی در موتورهای بدون تسمه بسیار کمتر شده است .

 

موتور دایرکت درایو

جدید ترین موتور در ماشین لباسشویی های جدید، موتور دایرکتدرایو می باشد . در موتور های دایرکتدرایو جریان برق به طور مستقیم در آن ها جریان دارد . برای راه اندازی موتور های دایرکت درایو، یک برد الکترونیکی یا درایور به کار رفته است .

به موتور های دایرکتدرایو موتور های گیربکسی نیز گفته می شود. این نوع از موتور ها از انواع  موتور های بدون تسمه یا دیجیتال هستند که بر خلاف نام ظاهریشان، در آن ها هیچگونه گیربکسی استفاده نشده است .امروزه تقریبا درهمه ی ماشین لباسشویی هایی که تولید می شود از موتور های دایرکت درایو استفاده می کنند زیرا اینگونه موتور ها هیچگونه صدا و لرزش خاصی ندارند و از قدرت بالایی نیز بهره مند هستند . ماشین لباس شویی هایی که این موتور در آن ها به کار رفته است، با استقبال زیادی مواجه است و رضایت بالای مشتریان و خریداران را به هممراه دارد .

 

 

ویژگی های موتور دایرکت درایو در ماشین لباسشویی

در کل می توانید موارد نامبرده شده را از یک موتور دایرکتدرایو انتظار داشته باشید:

1: عملکرد آرامتر و لرزش کمتری نسبت سایر موتور ها دارد .

2: کماندگاری بیشتر قطعات بر روی موتور دایرکت درایو

3: قطعات سازنده روی موتور دارای ضمانت هستند .4کمخزن لباسشویی آن مخزن بزرگتری دارد .

4:حذف تسمه و سیستم انتقال قدرتدر این متوتور ها حذف شده اند زیرا رایج ترین نقاط خرابی در این موتور ها هستند .

5: عملکرد بهتر تعادل نسبت به سایر موتور ها ( البته باید از بار های بیش از حد و نامتعادل جلوگیری کنید )

6: باعث می شود لباس های شما زمان کمتری را در خشک کن یا سرعت چرخش نهایی بگذرانند .

از معایبی که بسیاری از افراد برای این نوع از موتور ماشین لباسشویی ذکر می کنند این است که در صورت بروز تعمیرات نیاز به هزینه بالاتری نسبت به موتورهای تسمه ای دارند. اما نکته ای که در استفاده از موتورهای دایرکت درایو وجود دارد این است که نیاز به تعمیرات در آنها به ندرت اتفاق می افتد و به همین دلیل نسبت به موتورهای معمولی صرفه اقتصادی دارند.  

گرد آوری شده توسط گروه فنی ایست بازار

بیشتر

لباشسوئئ