زود پز

نکته اول درباره خرید زودپز ایمنی آن است که اهمیت بالایی دارد.

  • ایمنی زودپز

به دلیل بروز خطرات ناشی از انفجار، زودپزی را تهیه کنید تمام دستور العمل های دقیق ایمنی را رعایت کرده باشد از جمله سوپاپ ایمنی است و دقت کنید که دارای نشان استاندارد باشد.

سوپاپ ایمنی

  • جنس بدنه

زودپزی را انتخاب کنید که از آلیاز سنگین باشد و ترجیحا فولاد زد زنگ( اکثر زود پز ها ا...

نکته اول درباره خرید زودپز ایمنی آن است که اهمیت بالایی دارد.

  • ایمنی زودپز

به دلیل بروز خطرات ناشی از انفجار، زودپزی را تهیه کنید تمام دستور العمل های دقیق ایمنی را رعایت کرده باشد از جمله سوپاپ ایمنی است و دقت کنید که دارای نشان استاندارد باشد.

سوپاپ ایمنی

  • جنس بدنه

زودپزی را انتخاب کنید که از آلیاز سنگین باشد و ترجیحا فولاد زد زنگ( اکثر زود پز ها از این جنس تشکیل شده) که مواد به آن نچسبد و در طول فرایند پخت عطر و طعم را حفظ کند.

زود پز برقی یا غیر برقی

زودپز های سنتی اغلب به صورت غیر برقی بوده اند اما امروزه زودپز های برقی هم به بازار آمدند که معمولا چند کاره هستند. 

  • ظرفیت زودپز

اندازه مناسب برای شما به تعداد نفراتی که برای شان غذا درست میکنید بستگی دارد. مقدارگنجایشی که برای زودپز اعلام میشود برابر با ظرفیت کل آن هست ولی شما میتوانید برای پختن غذا از نصف یا نهایتا دو سوم ظرفیت آن استفاده کنید. هرگز بیشتر از دو سوم ظرفیت زود پز را پر نکنید، از آنجایی که فرآیند پخت با جوش آمدن و قل زدن همراه اسن ممکن است منجر به مسدود شدن خروجی بخار شود و خطر ایجاد کند. 

  • زیر5 لیتر برای افراد مجرد و یا خانواده های 2 یا سه نفره منایب است
  • 5 تا 7 لیتر که برای خانواده های 3 و 6 نفره گزینه خوبی است
  • 7.5 تا 10 لیتر، اندازه ایده آل برای خانواده هایی که بیش از 6 نفر جمعیت دارند.
  • بیشتر از 10 لیتر، برای استفاده در مهمانی ها و برای بیش از 15 نفر تهیه شده است.
بیشتر

زود پز 

جستجوی پیشرفته